1.Imię Marcin
2.Wiek 16
3.Miejscowość Radom
7.Przeszłość (nicki) Brak
8.Przeszłość (klany) BananaS , EB , NexuS , TnT
9.Hobby Siatkówka oraz Jazda na Deskorolce.
10.Cosik powiedz nam o sobie : Do tego co jest napisane wyżej dodam że lobię wszelkiego rodzaju sporty oraz jak każdy w 21 wieku lubię posiedzieć na kompie.Poza tym interesuję się informatyką/programowaniem.To tyla.
11.Dlaczego akurat My?Bo Komar o.O [EDIT] I NexT xd
Ostatnio edytowany przez KeRiO (2011-09-24 22:00:40)
jako, że mamy zamkniętą rekrutacje to wolałbym przyjmować osoby które faktycznie ownią na sparach, nie bierz tego do siebie kerio bo nie pamiętam jak grasz dlatego nie wypowiadam się na twój temat tylko ogólnie.
Przyjaciel Klanu
jestem na nie, dużo nas sory ;<
Administrator
O ja pierdole, gdyby to byl bot bez perspektyw to przecież bym go nie zapraszal do klanu, zastanawiam sie co Wy pierdolicie o masowce w klanie.
Jest Nas teraz 12 dolicz Keria i BigShowa to 14, odlicz Nexta,Flexi,Keffo,Phan,Baxis (sa to osoby ktore juz praktycznie chuja graja i sa w klanie po prostu od tak by mogly se wejsc na serva z tagiem a przy tym to po porstu fajna ekipa ludzi) Wiec odlicz te 5 osob i zostaje nam 9 do gry. Z czego nie zawsze kazdy moze, tutaj w klanie mamy osoby co w tyogdniu pracuja, ucza sie a weekendy maja lepsze rzeczy do roboty. Zreszta sami tez wiecie ze ja na db do konca roku max jestem i przyda sie Wam dwoch ogarow bo gdyby nie w b3 Ja,Nawl kiedys Spz to watpie bysmy mieli taka ladna "galerie" Cos jeszcze chcecie pierdolic o masowce? to slucham a jak nie zamknac dzioby nikt na sile tu nikogo nie trzyma
I Mayhema^^
Co do mojej nie aktywności,piszesz o sparach?Chyba nie,więc po co grać?Jeśli mam czas na ligowy czy coś to gram..
A co do rec,podzielam zdanie Nawl'a(jeśli kogoś to obchodzi).
A co do galerii,to wątpię żebyście mieli taką ładną we 3 tylko,a reszta klanu nic prawie pewnie nie robiła(jak to Komar mówi,prawie nie grała)
Ostatnio edytowany przez Baxis (2011-09-25 15:11:23)
Administrator
Bax nie musisz mi sie tlumaczyc wiem ze masz malo czasu praktycznie tylko piatki soboty mozesz cos zagrac, dlatego Cie tam wypisalem.
Podzielasz zdanie Nawla, szkoda ze mojego nie widac jak potrafisz zrozumiec tekst, najlatwiej jest napisac posta w oparciu o inny wyszczegolniajac 2 szczegoly.
Zreszta po co ta gadka cala, nigdy sie nie musialem tlumaczyc przyjmujac kogos do klanu bo komus sie ubzduralo ze jest Nas za duzo.
Owszem jest Nas 14 a ilu gra? Chyba wiecej nie musze tutaj smiecic
Nawl napisał:
jako, że mamy zamkniętą rekrutacje to wolałbym przyjmować osoby które faktycznie ownią na sparach, nie bierz tego do siebie kerio bo nie pamiętam jak grasz dlatego nie wypowiadam się na twój temat tylko ogólnie.
O to mi chodzi?Z tej listy co pisałeś,to często widywałem ich na ofc/ligowych ale to Twój klan i wiesz lepiej..
Ostatnio edytowany przez Baxis (2011-09-25 17:14:03)